Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Δίας στον Υδροχόο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει ο Δίας, που περνάει στον Υδροχόο; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Δίας περνάει στον Υδροχόο στις 19 Δεκεμβρίου και φέρνει ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων. Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία θα έχουν την τιμητική τους, ειδικά από τη νέα χρονιά. Ας δούμε λοιπόν τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια ο Δίας στον Υδροχόο.

Κριός

Κριέ, ο Δίας στον ενδέκατο οίκο σου από τις 19/12 θα φέρει νέες γνωριμίες και θα ευνοεί την κοινωνική και την αισθηματική σου ζωή για έναν ολόκληρο χρόνο! Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο είναι μια ένδειξη ότι τα επαγγελματικά σου απελευθερώνονται από τη βαριά σκιά του και πλέον οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα θα είναι εντυπωσιακές.

Ταύρος

Ταύρε, είναι μια περίοδος που μπορείς να βάζεις τα νέα πρότζεκτ σε σειρά. Από την αρχή κιόλας της εβδομάδας αποφασίζεις τι θα κρατήσεις, πώς θα συνεχίσεις και τι νέο ίσως αναλάβεις. Αν αποφύγεις τις απότομες εξιδανικεύσεις ατόμων που δεν γνωρίζεις καλά και επιτρέψεις σε κάθε νέα σχέση να προχωρήσει με κανονικούς ρυθμούς, τότε θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αντλήσει τα πιο θετικά στοιχεία από αυτήν. Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο είναι μια ένδειξη ότι πλέον θα έχεις περισσότερες ευθύνες στα επαγγελματικά. Όμως η τύχη είναι με το μέρος σου, επειδή και ο Δίας θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από τις 19 Δεκεμβρίου.

Δίδυμος

Δίδυμε, μπαίνεις σε μια περισσότερο δημιουργική φάση. Ίσως η περίοδος αυτή να έχει συμβάλει στο να είναι πιο ξεκάθαρη η σκέψη σου και στο να θέσεις στόχους και να ξαναβρείς την όρεξή σου να κάνεις διάφορα πράγματα. Φαίνεται πως σιγά σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Και στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή, όμως, θα έχεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Καρκίνε, ίσως και τα οικονομικά να δείξουν φως αυτές τις μέρες, καθώς μπορεί να προετοιμάζεται μια νέα συμφωνία ή να έχεις όφελος από ρυθμίσεις, δάνεια, κληρονομικά και γενικά οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Πολλές φορές ο κόσμος σκέφτεται ότι τα προβλήματά του λύνονται με τη σκέψη και τη λογική. Όμως, μάλλον πιο συχνά, τα προβλήματα λύνονται με συναισθηματικές επαφές.

Λέων

Λέοντα, βάζεις πολλά όρια στον εαυτό σου και θέτεις στόχους που αν δεν τους πετύχεις, δεν επιτρέπεις να ξεφύγεις και να απολαύσεις μικρές πολυτέλειες. Μήπως ήρθε η ώρα τα όρια αυτά να χαλαρώσουν; Αν έχεις αμφιβολίες για οτιδήποτε, κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε βαθιές ανάσες, ξεκουράσου και μετά ξεκίνα να σκέφτεσαι ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου.

Παρθένος

Παρθένε, παρόλο που δεν χάνεις το πάθος και την επιμονή σου, πολλές φορές αισθάνεσαι, λανθασμένα, ότι οι αποτυχίες είναι περισσότερες από τις επιτυχίες. Στη θετική πλευρά των πραγμάτων, όμως, είσαι πιο υποστηρικτικός από ποτέ με τους γύρω σου, ενώ μπορείς και δέχεσαι τις απόψεις τους. Όλη αυτή η χρονιά έχει κυλήσει με περισσότερα κάτω παρά πάνω, αλλά αισθάνεσαι ότι κάνεις επιτέλους βήματα μπροστά και αρχίζεις να πετυχαίνεις μικρούς αλλά και πιο μεγάλους στόχους. Φαίνεται μάλιστα πως και ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου κυλάει καλά και σταθερά.

Ζυγός

Ζυγέ, θα ήταν συνετό να κάνεις ένα βήμα πίσω για να μπορέσεις να έχεις μια πιο καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα των πραγμάτων. Άκου το ένστικτό σου και βασίσου σε αυτό, όταν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα χρήματα έρχονται πια στην επιφάνεια, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει. Είσαι σε μια φάση που εσύ έχεις τα ηνία της ζωής και των αποφάσεών σου και θα πρέπει να εμπιστευτείς τον δυναμισμό σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, έχεις την αίσθηση ότι κάτι έχεις χάσει. Όχι κυριολεκτικά, καθώς δεν μιλάμε για υλικά πράγματα, αλλά μεταφορικά, αφού έχει περισσότερο να κάνει με συναισθήματα. Πρέπει να ψάξεις καλά μέσα σου για να δεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί το κενό. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να είσαι απαραίτητα έτοιμος. Αν θεωρείς ότι δεν μπορείς να πάρεις τις συγκεκριμένες αποφάσεις μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Τοξότης

Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι εξαιρετική για την αισθηματική σου ζωή. Ετοιμάσου για μια νέα εποχή, που ξεκινάει από τώρα. Τα νέα είναι εξαιρετικά! Ο Κρόνος, που σε δυσκόλευε τα τελευταία χρόνια στον τομέα των οικονομικών, αποχωρεί από τον δεύτερο οίκο σου και τα απελευθερώνει! Πλέον θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου, που αφορά την επικοινωνία, ενώ στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο κυβερνήτης σου Δίας δύο μέρες μετά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Κρόνος, επιτέλους, έπειτα από τρία χρόνια αποχωρεί από το ζώδιό σου και απελευθερώνεσαι πλήρως από το βάρος του. Η ζωή είναι τελικά ωραία και μπορεί να είσαι κυβερνήτης σου, αλλά οκ, καλύτερα από μακριά και αγαπημένοι! Θες βοήθεια από τους γύρω σου, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι πρέπει να είναι και εκείνοι σε θέση να σ’ τη δώσουν. Μη γίνεσαι ανυπόμονος και περίμενε, γιατί όσοι σε νοιάζονται θα είναι όντως εκεί για εσένα.

Υδροχόος

Υδροχόε, αντιμετωπίζεις τα πράγματα με έναν πρωτόγνωρο για σένα αρνητισμό. Προσπάθησε λίγο να αποστασιοποιηθείς για να μπορέσεις να δεις τι σε έχει κάνει να έχεις αυτή τη στάση. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα επαγγελματικά σου. Θα σου γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέα πρότζεκτ, τα οποία θα σου δώσουν νέα ώθηση και νέα κίνητρα.

Ιχθύς

Ιχθύ, προβλήματα που είχαν να κάνουν με το σπίτι και τα προσωπικά σου φαίνεται πως αρχίζουν να φτιάχνουν. Αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και βρίσκεις πιο εύκολα απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν καιρό. Κάποια θέματα του παρελθόντος φαίνεται πως σε κρατούν όμηρό τους. Θα μπορέσεις, όμως, να πάρεις βαθιές ανάσες, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου, που φαίνεται πως παίρνουν νέα και πιο θετική τροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr