Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 13/5

zodia
TWENTY

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Πέμπτη 13/5; Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη Σελήνη στους Διδύμους;

Κριός

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου. Κι όμως αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πέμπτη είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Δίδυμος

Ο αέρας της επιτυχίας φέρνει πολλούς επιτήδειους και κόλακες στο δρόμο σου, αγαπητέ Δίδυμε. Πρόσεχε τις εκτιμήσεις σου και τη δοτικότητά σου. Μην ικανοποιείς τόσο εύκολα τις ανάγκες των άλλων, όσο ευχάριστο κι αν είναι αυτό για σένα. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες όπου κρύβεται όλη η ουσία.

Καρκίνος

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα, φίλε Λέοντα, θα είναι καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, για αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Παν μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Ζυγός

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Σκορπιός

Στο σπίτι και στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να τις λύσεις. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου ευθύνες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

Τοξότης

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε, αγαπητέ Τοξότη, όσες αμφιβολίες κι αν σε διακατέχουν. Σήμερα βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδια σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερως

Πρέπει, αγαπητέ Αιγόκερε, να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου. Σήμερα, πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις τη λύση του.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Ιχθύες

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Ιχθύ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και θα σε καθησυχάσει. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

πηγή: myastro.gr

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα