Κλειστοί και σήμερα πέντε σταθμοί του Μετρό

Κλειστοί θα παραμείνουν και σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 πέντε σταθμοί του μετρό της Αθήνας, ενώ αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στα δρομολόγια του τραμ, μετά από εισήγηση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού και την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού

Και σήμερα, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 θα παραμείνουν κλειστοί πέντε (5) σταθμοί του μετρό/ΗΣΑΠ, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια του Τραμ, μετά από σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα, και ειδικότερα στη Αθήνα.

Ποιοι σταθμοί θα' ναι κλειστοί και σήμερα;

Πιο συγκεκριμένα, από τις 17:00 έως τις 21:00 «κατεβάζουν ρολά» οι σταθμοί:

  • Σύνταγμα
  • Πανεπιστήμιο
  • Ακρόπολη
  • Μοναστηράκι
  • ο σταθμός του ΗΣΑΠ Θησείο

Επιπλέον, κατά το ίδιο διάστημα δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Λεωφόρο Βουλιαγμένης έως το Σύνταγμα.

Να σημειωθεί, πως οι παραπάνω σταθμοί παρέμειναν κλειστοί και χθες Παρασκευή, ανήμερα τω Χριστουγέννων (25/12), προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός. Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε, πως συνεχίζει α ισχύει κανονικά και η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες, πιο συγκεκριμένα από τις 22.00 το βράδυ μέχρι τις 05.00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM