Πανόρμου - ΕΛ.ΑΣ.: Δεν έσπασαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο - Το φανάρι ήταν ήδη σπασμένο

Τι αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία μετά τις καταγγελίες για φθορά σε σταθμευμένο όχημα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου πως αστυνομικοί έσπασαν φανάρι αυτοκινήτου στην Πανόρμου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

«Την 20.10 ώρα σήμερα (σ.σ. Δευτέρα), ομάδα 100 περίπου ατόμων συγκεντρώθηκε στην πλατεία του σταθμού μετρό "Πανόρμου", με σκοπό να πραγματοποιήσει πορεία στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τα ανωτέρω άτομα επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδα σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ που περιπολούσαν παραπλεύρως, για την επιτήρηση των γραφείων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Από τις επιθέσεις τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν 8 άτομα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στα όσα έγιναν στην Πανόρμου.

Σε συνέχεια, μετά και όσα κοινοποιήθηκαν στα social media, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε νέα ανακοίνωση, όπου και αναφέρει πως «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί "πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ"».

Και καταλήγει: «Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM