Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του - «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της αδερφής του

Γιώργος Καραϊβάζ
Πηγή φωτογραφίας: «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Star)

Το πανελλήνιο αλλά και τα διεθνή μέσα έχει σοκάρει η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι έρευνες γύρω από την υπόθεση δείχνουν να προχωρούν, μιας και στα χέρια των αρχών υπάρχουν βίντεο - ντοκουμέντο, ενώ υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες από το συμβάν. Σήμερα συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν στις 3.00 το μεσημέρι τον Γιώργο Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο Δράμας.

Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός του OPEN, όλοι οι άνθρωποι της κοινότητας μιλούν για έναν άνθρωπο με ήθος, αξιοπρέπεια, σεμνό και ταπεινό. Μια ανείπωτη θλίψη και ένα «γιατί» κυριαρχεί στην περιοχή για τον χαμό του δημοσιογράφου.

Με την σειρά της «ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της αδερφής του δημοσιογράφου, η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…».

Τέλος, να σημειωθεί πως τουλάχιστον τρία βίντεο βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών αρχών από την προσέγγιση και τη διαφυγή των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ, οι οποίοι πολύ πιθανόν να προέρχονται από γραφείο ενοικιάσεως εκτελεστών του εξωτερικού, όπως αναφέρουν τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλήματος κατά Ζωής.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα