Φουρθιώτης: Μ. Σάββατο απολογείται εκείνος και οι «πιστολέρο»

Μένιος Φουρθιώτης εισαγγελέας
© (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Δεν προκύπτουν, προς το παρόν, στοιχεία που να εμπλέκουν τον Μένιο Φουρθιώτη με άλλες ποινικές αξιόποινες πράξεις, πλην της «ενοικίασης» των πιστολέρο για να χτυπήσουν το ίδιο του το σπίτι, αναφέρουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση.

Ωστόσο τα προβλήματα για τον γνωστό παρουσιαστή φαίνεται ότι τώρα ξεκινούν, ως προς τον οικονομικό του έλεγχο. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως υπάρχουν κενά, μετά και τις καταθέσεις των δύο πληρωμένων "μαφιόζων"-συνεργατών του, οι οποίοι ομολόγησαν οτι έλαβαν από 20.000 ευρώ για να κάνουν «πέσιμο στο σπίτι του», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά. Οι δύο άνδρες, που είναι γνώριμοι των αστυνομικών, με αρκετές παρουσίες σε αστυνομικά τμήματα για υποθέσεις που αφορούν σχεδόν τον μισό ποινικό κώδικα, είπαν τα πάντα στους αστυνομικούς για τις τηλεφωνικές τους επαφές, για την συνεργασία τους, αλλά και την συμπεριφορά του γνωστού παρουσιαστή.

Ο... ολιγόλογος Φουρθιώτης 

Αύριο Μεγάλο Σάββατο, ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο «πιστολάδες», οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στην προσπάθεια τους να αποφύγουν μπλόκο στην Νέα Ερυθραία, θα απολογηθούν σε ανακριτή. Σε αντίθεση με τους δύο πληρωμένους δολοφόνους, ο γνωστός παρουσιαστής είναι ολιγόλογος και αρνείται σχεδόν τα πάντα. Τα στοιχεία βέβαια των αστυνομικών, είναι τόσα, που δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση , αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση.

Προς το παρόν, ευρήματα που να «δείχνουν» ότι ο γνωστός παρουσιαστής είχε στήσει συμβόλαιο θανάτου για τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, δεν έχουν προκύψει. Όμως, επειδή η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτε, αφού ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, δεν λειτουργούσε μόνο ως παρουσιαστής αλλά και ως άνθρωπος της νύχτας.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα