Γλυκά Νερά Έγκλημα: Θα κληθεί για νέα κατάθεση ο 32χρονος πιλότος

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Έξι μέρα μέρες μετά το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά ξεκινά ένας νέος κύκλος ερευνών, προκειμένου να εντοπιστούν οι τρεις ληστές, οι οποίοι «μπούκαραν» μέσα στην κατοικία και σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, o 32χρονος πιλότος θα κληθεί να δώσει νέα κατάθεση, καθώς μπορεί να δώσει κάποια στοιχεία σχετικά με τους δράστες. 

Σχετικά με τη σύλληψη Γεωργιανού στα σύνορα, και κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμκός «ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα, σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να συνδέεται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, αλλά εμπλεκόταν σε περιστατικό με παρόμοια δράση. Ο 36χρονος είχε εμπλακεί σε μια ληστεία στο Πικέρμι, εισέβαλλε σε σπίτι, και έδεσε το ηλικιωμένο ζευγάρι που διέμενε εκεί και την οικιακή βοηθό. Επιχείρησε να διαφύγει στη Βουλγαρία με πλαστά έγγραφα. Δεν είχε πιαστεί τότε, αλλά υπήρχε DNA του στο χώρο».

Κάρολαιν πιλότος

Έγκλημα στη Μεταμορφώση

Υπενθυμίζουμε, πως οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν και νέα υπόθεση δολοφονίας. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, άγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ, 58χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Ιφιγενείας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία του άνδρα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα