Μένιος Φουρθιώτης: Έδωσε συνέντευξη στην Κουτσελίνη μέσα από τη φυλακή

Μένιος Φουρθιώτης
© typosthes.gr

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» παραχώρησε συνέντευξη ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός των επιθέσεων στο σπίτι του με καλάσνικοφ και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο 35χρονος στράφηκε κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, και όσων δημοσιοποίησαν προσωπικά του δεδομένα υγείας.

Στη συνέντευξή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έχει χάσει πολύ μεγάλο βάρος μέσα στη φυλακή λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς πάσχει από ψυχογενή ανορεξία και έχει φτάσει να ζυγίζει 40 κιλά.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη που έκανε για ιατρικούς λόγους στο Δρομοκαΐτειο, ο παρουσιαστής είπε ότι ζήτησε εμφιαλωμένο νερό επειδή δεν μπορεί να πιει από τη βρύση λόγω των προβλημάτων υγείας και δεν του έδωσαν.

Μιλώντας για τις κατηγορίες, είπε ότι σέβεται την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. «Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ακούγονται» ανέφερε. Τόνισε μάλιστα ότι δεν επιθυμεί να μεταδοθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή του παρά μόνο ολόκληρη.

Επιφυλάχθηκε να μιλήσει ξανά στην εκπομπή μέσα από τη φυλακή και να δώσει έγγραφα και στοιχεία που θεωρεί απαραίτητα.