Σάρα Τσέχου: Η καλλονή που κλέβει της εντυπώσεις στο video clip της Βανδή

Η 20χρονη Σάρα Τσέχου πρωταγωνιστεί στο τελευταίο video clip της Δέσποινας Βανδή και μας εντυπωσιάζει.

Η Σάρα Τσέχου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2019, όταν έλαβε μέρος στο GNTM 2, αφήνοντας άφωνους τους κριτές με τις αναλογίες της και αποσπώντας τέσσερα «ναι».

Της Ιωάννας Τζανή

Φέτος, βλέπουμε το ψιλόλιγνο κορίτσι να πρωταγωνιστεί στο video clip του τραγουδιού «Ένα τσιγάρο διαδρομή» της Δέσποινας Βανδή, στο οποίο η παρουσίαση της κλέβει πραγματικά τις εντυπώσεις.

Ποια είναι όμως η Σάρα Τσέχου και ποια η διαδρομή της;

GNTM

Το 2019, το νεαρό κορίτσι έλαβε μέρος στο GNTM 2 και με ομόφωνη συμφωνία των κριτών, πέρασε στη φάση των Boocamp. Ο Άγγελος Μπράτης, μάλιστα, εκθείασε την αθωότητα που έχει στο πρόσωπό της, και που «βγαίνει εντελώς φυσικά».

Ωστόσο, η 20χρονη καλλονή στάθηκε άτυχη όταν περπάτησε στην πρώτη πασαρέλα του GNTM 2, καθώς έπαθε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Την ώρα που περπατούσε, παραπάτησε, έπεσε και της βγήκε το γόνατο.

Έτσι, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία στη φάση του Bootcamp.

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2019

Ωστόσο, τίποτα δεν τελείωσε εκεί, αφού η Σάρα λίγο καιρό μετά και αφού ανάρρωσε από το ατύχημά της, συμμετείχε στα Καλλιστεία 2019, κερδίζοντας τον τίτλο «Ελληνίδα 2019».

Μετά το τέλος του διαγωνισμού ομορφιάς, δήλωσε πως νιώθει περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε να πάρει τίτλο και ευχήθηκε… «εις ανώτερα» για τον εαυτό της.

Παράλληλα, η Σάρα Τσέχου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και σπουδάζει management.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική.

«Ένα τσιγάρο διαδρομή»

Η καριέρα του 20χρονου μοντέλου φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού πρωταγωνιστεί στο τελευταίο video clip της Δέσποινας Βανδή, «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Η σαγηνευτική παρουσία της Σάρας κατάφερε να κλέψει και εκεί τις εντυπώσεις, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την καθηλωτική γοητεία της.

Πάρτε μια γεύση και θα καταλάβετε το γιατί…

Δείτε το video clip παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

 

πηγή: womensnews.gr