GNTM: Δείτε τον κούκλο σύντροφο της Ασημίνας Χαρίτου

Την Ασημίνα Χαρίτου την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς reality μοντέλων GNTM

Η Ασημίνα Χαρίτου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας είχε απασχολήσει ως μέλος της ομάδας FF. Να υπενθυμίσουμε πως τα κορίτσια των FF είχαν κάνει κόμμα εναντίον των υπολοίπων, έχοντας μάλιστα στρατηγική προκειμένου να τις διώξουν από το παιχνίδι.

 

Η καλλονή συνεχίζει να μας απασχολεί

Μπορεί να μην κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του GNTM, ωστόσο, συνεχίζει να μας απασχολεί τόσο με τις δηλώσεις της, όσο και με την προσωπική της ζωή.

Η όμορφη κοπέλα, αυτό το διάστημα, διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

i asimina haritou me lagno vlema

Full in love και δεν το κρύβουν

Σωρεία αναρτήσεων στα social media μας αποδεικνύει περίτρανα το πόσο καλά είναι, αλλά και πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύντροφο της, Θάνο.

Η ίδια, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time, είχε δηλώσει για το σύντροφο της: «Είμαστε μαζί με τον Θάνο και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Ήμασταν μαζί διακοπές, είχαμε πάει στο Ιόνιο με καταμαράν. Δεν χρειάστηκε και πολύ. Είχαμε πολύ καλή χημεία και έδεσε το γλυκό».

Επιπλέον, και ο ίδιος ο Θάνος αδυνατεί να κρύψει τον έρωτα του για το νεαρό μοντέλο, καθώς συχνά πυκνά δημοσιεύει instastory που δείχνουν το πόσο full in love είναι.

Δείτε φωτογραφίες της Ασημίνας Χαρίτου με τον αγαπημένο της Θάνο στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM