GNTM: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Δημοσθένη και την Ρασέλ;

Ο Δημοσθένης και η Ρασέλ μπορεί να έχουν αποχωρήσει από το reality μοντέλων του Star, ωστόσο απασχόλησαν έντονα τόσο κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι όσο και εκτός. Ομολογουμένως, πρόκειται για δύο από τους πιο πολυσυζητημένους παίχτες του φετινού κύκλου.

Ο «γύπας» Δημοσθένης Τζουμάνης και η Ρασέλ είναι δύο πρόσωπα που κέρδισαν την προσοχή των τηλεθεατών στον φετινό κύκλο του GNTM. Και παρά το γεγονός πως αποχώρησαν από το reality μόδας, συνεχίζουν να μας απασχολούν. Κάτι το νέο τους τραγούδι «Παραμύθια» που ήρθε και μας... τάραξε, λίγο οι φήμες για την μεταξύ τους σχέση, δε θέλει και πολύ.

Να σημειωθεί, πως η Ρασέλ και ο Δημοσθένης ξεσήκωσαν «θύελλα αντιδράσεων» με την γυμνή φωτογράφιση για της ανάγκες του cover τους και τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί, βέβαια.

 

Από τη αρχή του παιχνιδιού, οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλική σχέση και είχαν έρθει κοντά. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση τους, οι φήμες ότι η σχέση τους μετατράπηκε σε... ερωτική έχουν «πάρει φωτιά».

Και μπορεί ο «γύπας» Δημοσθένης Τζουμάνης, από την αρχή του παιχνιδιού να έλεγε και να ξανά έλεγε πως έχει σχέση, και μάλιστα, σοβαρή, όταν βγήκε από το GNTM, κάτι άλλαξε, όπως όλα δείχνουν.

Ειδικότερα, όταν ο ίδιος αποχώρησε από το σπίτι του GNTM, βρέθηκε σε ψυχαγωγική εκπομπή και δήλωσε για την... πρώην σύντροφο του: «Η Κατερίνα είναι καλά. Είναι καλά από ότι ξέρω. Είμαι καλά αυτόν τον καιρό. Ζούσα πάντα για να δώσω αυτή την απάντηση».

Διαβάστε όσα αποκάλυψαν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ για τη σχέση τους, βάζοντας μια «τελεία» στις φήμες, στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM