Πάριος: Δίνει τα έσοδα του νέου του δίσκου για τη δημιουργία ΜΕΘ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχωράει ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, καθώς θα διαθέσει τα έσοδα του νέου του δίσκου για τη δημιουργία δύο ΜΕΘ.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Γιάννης Πάριος που έχει χαράξει την δική του πορεία στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο, προβαίνει σε μια πράξη ύψιστης ανθρωπιάς σε έναν καιρό που κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι αναγκαίο. Τα έσοδα από τη νέα του δισκογραφική δουλειά θα διατεθούν στο νοσοκομείο «Μεταξά», προκειμένου να δημιουργηθούν δύο νέες κλίνες ΜΕΘ.

Ο Γιάννης Πάριος που έχει υμνήσει τον έρωτα όσο κανείς άλλος μέσα από τα τραγούδια του, γνωστοποίησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πως τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία δύο ΜΕΘ.

Δεν είναι η πρώτη του δωρεά

Το γεγονός αυτό μπορεί να φαίνεται πρωτόγνωρο για κάποιους, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Πάριος δίνει τα έσοδα των δίσκων του. Ο ίδιος είχε δωρίσει πάλι τα έσοδα από τον δίσκο «Νησιώτικα» στον λατρεμένο του τόπο, την Πάρο. Με τη συνδρομή του το νησί κατάφερε να αποκτήσει το δικό του γήπεδο.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά

Η νέα του δισκογραφική δουλειά  με τίτλο «Αχ έρωτα» και «Αχ αγάπη» θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα Real News. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως τα τραγούδια που εμπεριέχονται στους δίσκους είναι γραμμένα από τον ίδιο, τα οποία τα είχε φυλαγμένα εδώ και πολλά χρόνια.

Πώς βγήκε το επίθετο «Πάριος»

Μπορεί ο διάσημος τραγουδιστής να έγινε γνωστός με το καλλιτεχνικό του επώνυμο «Πάριος», ωστόσο όπως ήδη είναι γνωστό το πραγματικό του επίθετο είναι «Βαρθακούρης».  Ο ίδιος μίλησε για το πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του όνομα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Κατσαρός μου είχε πει τότε αν ήσουν μετοχές σε εταιρία θα τις αγόραζα όλες. Όταν πήγα στον Κατσαρό να με δει είχα ένα δίφραγκο στην τσέπη δεν είχα να πάρω λεωφορείο και περπάτησα από το Φάληρο στην Αθήνα με τα πόδια! Αλλά είχα μεγάλη χαρά, έφυγα πετώντας. Το Πάριος ήρθε λίγες μέρες μετά. Νονοί ήταν πολλοί και ο Κατσαρός και ο Μάτσας και εγώ που πέταξα την ιδέα. Στην αρχή έπεσε στο τραπέζι το όνομα Παριανός αλλά επειδή υπήρχε ένας τραγουδιστής με αυτό το όνομα έμεινε το Πάριος»

«Ο πατέρας μου ήταν άγιος άνθρωπος»

Ο Γιάννης Πάριος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους γονείς του, για τους οποίους δήλωσε πως είχαν και καλή φωνή.

«Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχε ωραία φωνή. Ο πατέρας μου ήταν άγιος άνθρωπος. Ο άγιος Χαραλάμπης. Ο πατέρας μου όταν είχε νεύρα η μάνα μου έφευγε για να μην τσακωθούν. Η μάνα μου ήταν ο καπετάνιος όπως είναι σε κάθε υγιές σπίτι. Εγώ ήμουν μπαμπάκιας, όχι μαμάκιας. Της έδινες 1000 δραχμές και τα έξοδά μας ήταν 1200. Της έφταναν και κράταγε και δυο κατοστάρικα στην άκρη. Δεν ξέραμε τι είναι το χορτάτος για να πεινάσουμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Πάριος.

 «Έχω τέσσερις φίλους, όχι παιδιά!»

Μιλώντας για την οικογένεια του, ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε και στους τέσσερις γιους του, δηλώνοντας πως έχει τέσσερις φίλους και όχι παιδιά. Παράλληλα, μίλησε για τον βενιαμίν της οικογένειας, τον Νικόλα, που κάνει τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία με το όνομα «Good Job Nicky».

«Ο Νικόλας είναι έκπληξη! Δεν μας εκπλήσσει εμένα και το Χάρη βέβαια, γιατί όταν ήταν 8 ετών καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης και ο μικρός τον κοιτούσε και του λέει σήκω να το παίξω εγώ. Και έπαιξε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ δε συμφωνώ με τη μουσική του αλλά ξέρει τη γενιά του…ο Νικόλας. Η Σοφία  Αλιμπέρτη, είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο.

Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, ή δεν τον πήγαινα… Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω 4 φίλους, όχι παιδιά!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM