Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»

Με την Σοφία Μπεκατώρου να κάνει την αρχή για να υπάρξει μια κινητοποίηση για τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως και η ίδια έχει βιώσει τέτοιου είδους κακοποίηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μαίρη Συνατσάκη, αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube, πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε:

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα  πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω.

Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω»

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε για τη σεξουαλική παρενόχληση:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM