GNTM: Όσα θα δούμε στο αποψινό επειδόδιο

Ομολογουμένως, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και οδεύουμε με ταχύ βήμα προς τον μεγάλο τελικό του reality μοντέλων. Έτσι, κάθε δοκιμασία, κάθε αποχώρηση από το σπίτι του GNTM, κάθε αντίδραση έχει αξία.

Το GNTM μας έχει καθηλώσει και αυτή τη χρονιά και ήδη βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς τον μεγάλο τελικό. Απ' το trailer και μόνο του αποψινού επεισοδίου ήδη φαίνεται πως τόσο εμείς ως τηλεθεατές όσο και οι παίχτες θα έρθουμε αντιμέτωποι με αναπάντεχες εκπλήξεις.

Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη και της Λίας την προηγούμενη εβδομάδα, όλα δείχνουν πως τo παιχνίδι γίνεται πιο σκληρό και πως τα concepts γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικά.

Η τελική 7αδα έχει διαμορφωθεί ως εξής: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρντ, Ξένια, Παρασκευή και Μαριαγάπη.

Πλέον, ο καθένας ξεχωριστά δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να κερδίσει την παραμονή του στο GNTM και να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες θα βρεθούν στην Ελαφόνησο ώστε να πραγματοποιήσουν ένα cocnept εμπνευσμένο από το «Mad Max».

Κάποιοι ωστόσο, φαίνεται πως θα τα βρουν «σκούρα» κατά την διάρκεια της φωτογράφησης. Άλλοι πάλι, θα αποδείξουν το γιατί βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται έχοντας πολύ καλές λήψεις.

Διαβάστε όσα θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model στο womensnews.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM