8 Λέξεις - Spoiler: Ο Έκτορας διασύρει τον Αιμίλιο

Αιμίλιος 8 λέξεις
© Youtube

Τα πάνω κάτω έρχονται στη ζωή του Αιμίλιου, καθώς μετά την αποκάλυψη πως απατά την Μάγδα που είναι έγκυος στο παιδί τους, απολύεται και διασύρεται στη σειρά «8 Λέξεις».

Ο Έκτορας είχε ξεκαθαρίσει στον Αιμίλιο, πως αν συνεχίσει να επιτίθεται στον Μιχαήλ μέσω του τηλεοπτικού σταθμού, θα τον «τελειώσει» και όπως φαίνεται αυτό θα γίνει στην πραγματικότητα. Ο Αιμίλιος θα χάσει οικογένεια και καριέρα σε μια στιγμή.

Η αξιοπιστία του Αιμίλιου αμφισβητείται σε μια ραδιοφωνική εκπομπή από τον Έκτορα, γεγονός που δημιουργεί πλήγμα στο κανάλι του Άκη Αρώνη. Ο Έκτορας θα παίξει σε live χρόνο στον σταθμό το ηχητικό της Ελεονώρας, προκαλώντας «τσουνάμι» αντιδράσεων. Υπενθυμίζεται πως η Ελεονώρα είναι η δημοσιογράφος, της οποίας τη δουλειά καταχράστηκε ο Αιμίλιος προκειμένου να βραβευτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «TV o’Clock», τα νέα φτάνουν και στον Αιμίλιο, ο οποίος κλείνεται στο σπίτι του, με την δικαιολογία πως είναι άρρωστος. Όλος του ο κόσμος έχει καταρρεύσει, μέσα σε μια στιγμή.

Οικογένεια, καριέρα, όλα. Όταν ο Αιμίλιος βρει το κουράγιο, στις «8 Λέξεις», να πάει στην εταιρεία, ο Αρώνης θα τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές, θα του πει με έντονο ύφος να υποβάλει την παράιτησή του και θα τον αφήσει στο δρόμο άνεργο! Το κανάλι εξαιτίας του έγινε αναξιόπιστο, από τη μια στιγμή στην άλλη. Η εμπιστοσύνη του Άκη προς τον Αιμίλιο χάθηκε για δεύτερη φορά. Ο Αιμίλιος αποχωρεί τσακισμένος, ωστόσο η Ελισάβετ τρέχει δίπλα του.

Τελικά τι θα συμβεί ανάμεσά τους;

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα