Πελώνη για ανασχηματισμό: Δεν διαψεύδει τα σενάρια

Αριστοτελία Πελώνη
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δεν διέψευσε τα όσα προ διημέρου εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στην παρούσα συγκυρία υπάρχουν γκρίνιες εντός του Μαξίμου για το έργο κάποιων υπουργών.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για την αποστροφή του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος είπε πως σε μία 11άδα δεν είναι ίδια η απόδοση όλων, αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχήμα και το κατά πόσο ο πρωθυπουργός έχει εντοπίσει ποιοι υπουργοί υστερούν, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι «προφανώς ο πρωθυπουργός έχει την πλήρη και μεγάλη εικόνα για όλη την κυβέρνηση και προφανώς όλοι και όλα αξιολογούνται».

Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών ο κ. Γεραπετρίτης, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή για το εάν ο πρωθυπουργός είναι ευχαριστημένος από όλους τους υπουργούς, για να απαντήσει με νόημα: «Ποτέ δεν μπορείς να έχεις μια ομάδα στην οποία και οι έντεκα να αποδίδουν το ίδιο».

Έτσι, μετά και την απάντηση της κ. Πελώνη, οι φήμες και τα σενάρια για έναν επικείμενο ανασχηματισμό αναζωπυρώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός του πρωθυπουργού ήταν να γίνει ο ανασχηματισμός λίγο πριν από τη φετινή ΔΕΘ, προκειμένου να δοθεί το έναυσμα της επανεκκίνησης.