Γιος Κυριάκου Μητσοτάκη: Απολύθηκε από τον στρατό

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
© Instagram

Από το τμήμα του Έβρου, στο οποίο υπηρετούσε, απολύθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκης, αφού ολοκλήρωσε η θητεία του, την οποία και ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 εν μέσω της πανδημίας του Covid-19. 

η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον γιο του
© Instagram

Πολίτης πλέον ο γιος του Κ. Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, σήμερα απολύθηκε η 2020 Ε’/ΕΣΣΟ. Ο Κωνσταντίνος υπηρετούσε την θητεία του σε μάχιμη μονάδα πυροβολικού της Αλεξανδρούπολης τους τελευταίους 8 μήνες.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο γιος του πρωθυπουργού, αμέσως μετά την περάτωση των σπουδών του στη Βοστώνη επέλεξε, προτού ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές, να κάνει την στρατιωτική του θητεία. Έτσι και έγινε, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο κατετάγη στο πυροβολικό, στην 138 A/K MMΠ, στο στρατόπεδο Ιωάννου και σήμερα, οκτώ μήνες αργότερα, πήρε το απολυτήριο του στρατού στα χέρια του. 

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κρατά το χαρτί με την απόλυση, ποζάροντας παρέα με έναν φίλο του.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με έναν φίλο του
© Social Media

Ο περήφανος πατέρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορούσε να κρύψει την υπερηφάνεια του κάθε φορά που αντίκριζε τον μοναχογιό του ντυμένο στα χακί, ενώ ο ίδιος και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη τον είχαν επισκεφθεί στη μονάδα που υπηρέτησε.

Μαρέβα, Κωνσταντίνος και Κυριάκος Μητσοτάκης
© Facebook

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της θητείας του γιου του, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε φωτογραφηθεί με τη «σειρά» του Κωνσταντίνου στη Σαμοθράκη.

πρωθυπουργός και «σειρά» Κωνσταντίνου στη Σαμοθράκη
© Social Media

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα