«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε το προσωπικό της δράμα (pics)

«Άγριες Μέλισσες»: Σε μια εκ βαθέων αποκάλυψη για τη ζωή της προχώρησε η Μαρία Κίτσου, που την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 στο ρόλο της «Ελένης».

Η γνωστή ηθοποιός μεγάλωσε στα Τρίκαλα και σπούδασε στο τμήμα Θεολογίας το οποίο όμως παρακολούθησε για τρία χρόνια αφού την κέρδισε η υποκριτική.

Η ίδια έχει αναφέρει πως οι γονείς της δεν ήταν ιδιαίτερα επιεικείς και υπήρχαν αντιδράσεις για το επάγγελμα της ηθοποιού, που ήθελε να ακολουθήσει.

Ωστόσο, η Μαρία Κίτσου αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου και πέρασε, μετά από δύο προσπάθειες. Η πρώτη της πρεμιέρα ήταν με το έργο «Ο Ηλίθιος» του Ντοστογιέφσκι με την Πειραματική Σκηνή σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού. Ήταν πολύ αγχωμένη και την προηγούμενη μέρα πριν την πρεμιέρα βρισκόταν στην πρόβα τζενεράλε, όταν ξαφνικά ο πατέρας της πέθανε.

Μάλιστα, η τηλεοπτική «Ελένη» έχει δηλώσει για το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό:

«Με θυμάμαι να βγαίνω στην σκηνή, να παίζω, και μετά να καταρρέω. Με κρατούσαν στα χέρια... Με βοήθησε πολύ το θέατρο για να το παλέψω όλο αυτό. Ήμουν συγκροτημένη από μικρή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM