«Άγριες Μέλισσες»: Σε ποια ηθοποιό είχαν προτείνει το ρόλο της Ελένης;

Μπορεί η Μαρία Κίτσου να είναι καθηλωτική στον ρόλο της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή της παραγωγής.

Η ηθοποιός που είχε περάσει το πρώτο δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης Σταμίρη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ήταν η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πως ήταν η πρώτη που πέρασε δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης, ωστόσο η συνεργασία δεν ευοδώθηκε, καθώς δεν της πρότειναν κάποιον άλλο ρόλο στη συνέχεια.

Η Γιούλικα Σκαφιδά δήλωσε συγκεκριμένα για τις «Άγριες Μέλισσες»:

«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις "Άγριες Μέλισσες". Πήγα, έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Λευτέρη Χαρίτο, μετά μου είπαν θα με ειδοποιήσουν, μου έστειλαν κάποια σενάρια κ.λπ. Μετά ήμουν κι εγώ λίγο διστακτική "θα είναι καθημερινό, εποχής, τι θα ‘ναι τώρα αυτό" και είπα "δεν βαριέσαι".

Μου άρεσε αυτό που διάβασα, είπα "είμαι ΟΚ, συνεχίζουμε". Μου είπαν "εντάξει, θα προχωρήσουμε σε μια δεύτερη φάση". Ε, δεν προχωρήσαμε, δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο μετά και μπορώ να καταλάβω γιατί… Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία μέχρι ένα σημείο παιδιά.

Δεν μου πρότειναν μετά κάποιον άλλον ρόλο από τις "Άγριες Μέλισσες"»

Η Ελένη σοκάρεται με τη νέα ζωή της Δρόσως

Η πρωταγωνίστρια αφού έχει περάσει τα πάνδεινα μέσα στις φυλακές, μετά από πολλές περιπέτειες γυρίζει στο πατρικό της. Εκεί, ωστόσο, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η ίδια βρίσκει ένα φυλλάδιο στην πόρτα του σπιτιού της, όπου βλέπει τη Δρόσω να τραγουδά στην Τρούμπα. Έχοντας τη φήμη της κακόφημης περιοχής, η Ελένη σοκάρεται και φεύγει για τον Πειραιά, για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM