«Άγριες Μέλισσες»: Η αλήθεια για τον πατέρα του Βόσκαρη

O διαστροφικός χαρακτήρας του Μάνου Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος φαίνεται να πηγάζει από την απουσία του πατέρα του, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» η μητέρα του Μάνου Βόσκαρη είχε μπει φυλακή, καθώς είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε αποκαλύψει στην Ελένη Σταμίρη το ειδεχθές έγκλημα, λέγοντάς της ότι «σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου. Ήταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Έμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σε ορφανοτροφείο».

Το μίσος που τρέφει για τις γυναίκες ξεκινάει από τη μητέρα του, την οποία δε δίστασε να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Η μητέρα του, που ονομαζόταν και αυτή Ελένη, είχε παράνομο δεσμό με τον Σέργιο Σεβαστό. Όταν το έμαθε ο άντρας της πήγε να την σκοτώσει μαζί με το αγέννητο παιδί της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Μάνος Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού, καθώς είναι νόθο παιδί του Σέργιου Σεβαστού. Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν αυτός που τον πήρε στη δούλεψή του από το ορφανοτροφείο, καθώς γνώριζε πως είναι γιος του.

Ωστόσο, η πιο σημαντική αποκάλυψη είναι πως η μητέρα του Βόσκαρη δεν σκότωσε τον άντρα της, αυτόν δηλαδή που θεωρούσε ο Βόσκαρης ως πατέρα του, αλλά ο Σέργιος Σεβαστός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM