GNTM: Ξεσπά ο αγρότης που κόπηκε στα Bootcamp (pics&vid)

Ο Πασχάλης Ηλιάδης, όπως είδαμε πέρασε στις auditions του φετινού GNTM. Ωστόσο, η παρουσία του δεν είχε ενθουσιάσει όλους τους κριτές.

Να θυμίσουμε πως όταν μπήκε στο GNTM ο Πασχάλης Ηλιάδης, δήλωσε ότι πέρα από την μόδα ασχολείται και με τον αγροτικό τομέα, καθώς έχει πολλά στρέμματα χωράφια στα Φάρσαλα.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το σώμα του Πασχάλη, εκτός από την Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη Βίκυ Καγιά, φάνηκε αρκετά προβληματισμένη σχετικά με το ύψος του διαγωνιζόμενου. Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν 1,79. Ωστόσο, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πασχάλης «κόπηκε» στα Bootcamp.

«Πήγα μέχρι και το Bootcamp και μετά έφυγα. Με έκοψαν γιατί το ύψος μου ήταν πολύ χαμηλό σε σχέση με τα δεδομένα που ζητούσαν, είναι 1,79. Δεν ήμουν αυτό που ζητούσαν. Καλώς ή κακώς φύγαμε, τελείωσε εκεί το παιχνίδι, προχωράμε…», δηλώνει ο Πασχάλης Ηλιάδης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Είναι πολύ δυνατοί οι κριτές, αλλά δεν είναι 100% στο κομμάτι του μόντελινγκ. Πέρασαν άτομα που δεν ήταν να περάσουν, διότι είχαν κάποιο βύσμα, είχαν κάτι άλλο… Με γεια μου, με χαρά μου. Σκαλίζω, τσαπίζω… Αν μπορούν ας το κάνουν και άλλοι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Ηλιάδης.

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM