Μαύρα Χριστούγεννα στις «Άγριες Μέλισσες»

Μαύρα Χριστούγεννα φαίνεται πως θα ζήσουν οι πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς οι εντάσεις μεταξύ τους δεν θα εκλείψουν.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι ένα διάστημα γεμάτο χαρά και κατάνυξη, ωστόσο δεν θα δούμε κάτι τέτοιο στις «Άγριες Μέλισσες», αφού οι συγκρούσεις θα συνεχίζουν να υφίστανται.

Αν περιμένατε πως επειδή είναι Χριστούγεννα, οι χαρακτήρες στις «Άγριες Μέλισσες» θα μονιάσουν, τότε δεν προβλέψατε σωστά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «Tv o'clock» ο Δούκας θα επιτεθεί στην Ελένη Σταμίρη μέσα στο καφενείο του χωριού, όπου λαμβάνει χώρα το χριστουγεννιάτικο γλέντι.

Εκεί βέβαια θα είναι και ο Μάνος Βόσκαρης, ο οποίος θα υπενθυμίσει στον Δούκα Σεβαστό πως τον υποστηρίζει. Μάλιστα, θα τον γλιτώσει και από τη φυλακή για την αναταραχή που δημιουργεί μετά την επίθεση στην Ελένη.

Αν και ο Δούκας δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Βόσκαρη, θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια του, καθώς θέλει πάση θυσία η Ελένη Σταμίρη να φύγει μια και καλή από το Διαφάνι. Έτσι, το ίδιο βράδυ κιόλας η ίδια δέχεται στο σπίτι της μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα τη βάλει πάλι σε νέους μπελάδες.

Τέλος, ενώ επικρατεί ανησυχία στο χωριό η Μυρσίνη μαθαίνει ένα συγκλονιστικό μυστικό. Η ίδια μαθαίνει πως ο γιος της Σέργιος ήταν δολοφόνος, αφού ήταν ο υπαίτιος για τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα της Ελένης.

Η ίδια σοκάρεται και όπως θα δούμε κλονίζεται συθέμελα ο γάμος της με τον Δούκα.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: womensnews.gr