Survivor: Γνωρίστε τον δικηγόρο των μαχητών

Το Survivor κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (27/12) και εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τον Χρήστο Σταμούλη, τον δικηγόρο των μαχητών.

Ο Χρήστος Σταμούλης φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού πριν καν αρχίσει επίσημα η μετάδοση του Survivor. Το καλογυμνασμένο του σώμα σε συνδυασμό με το όμορφο παρουσιαστικό του δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητο το γυναικείο κοινό. Πώς θα μάθουμε καλύτερα τον δικηγόρο των μαχητών;

 Μα φυσικά μέσα από το βιογραφικό του, αλλά και τα προφίλ του στα social media.

Ο Χρήστος Σταμούλης είναι 32 ετών, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε τις σπουδές του στη Νομική Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ο ίδιος έχει μια αδυναμία στη γυμναστική και έχει περάσει από αρκετά αθλήματα, όπως το kick-boxing, το μπάσκετ και τον στίβο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην καλλισθενική γυμναστική, κάτι που είναι φανερό από και στο σώμα του.

Όπως δηλώνει ο ίδιος για τη συμμετοχή του στο Survivor, φαίνεται πως ήρθε η ώρα γι’ αυτόν να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα.

Διαβάστε περισσότερα για τον δικηγόρο του Survivor στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM