Γνωστή σεναριογράφος καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη

Γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη με αναρτήσεις της στο Twitter, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε ο πρώην βουλευτής  το 2011

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με σωρεία καταγγελιών στο χώρο του θεάματος εις βάρος γνωστών προσώπων του χώρου για σεξουαλική παρενόχληση ή λεκτική/σωματική βία, άλλος ένας ηθοποιός «μένει εκτεθειμένος» μετά από αναρτήσεις γνωστής ηθοποιού και σεναριογράφου.

Τι καταγγέλλει η σεναριογράφος και ηθοποιός

Πιο συγκεκριμένα, η Sky Maddas, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό και πρώην βουλευτή, Παύλο Χαϊκάλη, δημοσιοποιώντας, μάλιστα, και μηνύματα που της είχε στείλει εκείνος το 2011, όταν αυτή ήταν ακόμα ανήλικη, όπως υποστηρίζει.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις της ηθοποιού και σεναριογράφου:

Να υπενθυμίσουμε, πως έντονες ήταν οι αντιδράσεις μετά από βίντεο που είχε αναρτηθεί με πρωταγωνιστές τον Παύλο Χαϊκάλη και τον συμπρωταγωνιστή του στη δημοφιλή σειρά «50-50», όπου οι δύο ηθοποιοί χλεύαζαν τη σεξουαλική παρενόχληση. 

Και μπορεί το εν λόγω βίντεο να μην είναι επίκαιρο, ωστόσο, δείχνει μια πιο βαθιά εικόνα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν ορισμένοι επιφανείς άνθρωποι μείζονα ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM