Μυστικά ομορφιάς: Πώς θα δείχνεις νεότερη σε 1' με 4 τρικ

Τέσσερα τρικ-beauty tips, μυστικά ομορφιάς με άλλα λόγια, που εφαρμόζονται σε 1' για να δείχνεις νεότερη. Γίνεται; Ναι. Απλώς, επιβάλλεται να μην παρεκκλίνεις ούτε βήμα. - Μη βάζεις... σοβάδες

Καλό το κονσίλερ, δε λέμε, μάγος ο εφευρέτης του, όπως και το μέικαπ, όμως, όταν το παρακάνουμε το πρόσωπο βαραίνει. Είναι λες και πας να φιλήσεις τον άλλον και απ' το πολύ μακιγιάζ, όσο κραγιόν και να φοράς, έχεις την αίσθηση πως θα το «ρουφήξει» ο... σοβάς.

-«Άνοιγμα» ματιών

Σήκωσε τις βλεφαρίδες σου ώστε το μάτι να δείχνει πιο «ανοιχτό». Όσο πιο «ανοιχτό», τόσο πιο υγιές, άρα και νεανικό. Ένα ψαλίδι βλεφαρίδων, που μπορείς να ζεστάνετε στο πι και φι με το πιστολάκι, κάνει όλη τη δουλειά.

-Φρύδια

Καλοσχηματισμένα, πυκνά φρύδια είναι το μυστικό για να δείχνεις «φρέσκια». Μη ξεχνάς: Στις μεγάλες ηλικίες, ακόμα και οι τρίχες των φρυδιών πέφτουν, προδίδοντας την ηλικία. Επίσης, οι μεγάλες κυρίες συχνά ζωγραφίζουν τα φρύδια τους ή «χτυπάνε τατουάζ» για καλύπτουν την απουσία τους. Οπότε, εσύ που τα... έχεις, περιποιήσου τα σωστά.

-Πώς σου πάει το ροζ 

Μπορεί να στο έχω ξαναγράψει. Όταν ο Αχιλλέας Χαρίτος έβαφε τη Gisele Bundchen για την επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη το 2001 -κάτι που έγινε μπροστά στα μάτια μου- έμεινα άφωνη απ' το αποτέλεσμα. Όχι γιατί η Gisele δεν είναι κούκλα, αλλά ο Αχιλλέας την έκανε όλη... ροζ!

Αποτέλεσμα: Οι φακίδες της καλύφθηκαν τεχνηέντως (και δε μπορείς να φανταστείς πόσα εκατομμύρια φακίδες καλύπτουν το σώμα και το κορμί της, όχι!) και έμοιαζε μαθητριούλα. Κυριολεκτικά. Το μυστικό λοιπόν είναι να ποντάρετε στο γλυκό τριανταφυλλί, ροζ χρώμα. Και καλό είναι το κραγιόν, όπως και το ρουζ σας, να είναι κρεμώδη. Τα ματ «βαραίνουν», το έχω ξαναγράψει κι επιμένω!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM