GNTM: H αντίδραση της συντρόφου του Ηρακλή μετά τις δηλώσεις του

Σε μια άσεμνη χειρονομία και σε ένα μήνυμα όλο νόημα προέβη η σύντροφος του Ηρακλή μετά τις επίμαχες δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματός τους στο GNTM.

«Έχω γνωρίσει καινούργια άτομα και έχω συνηθίσει σε άλλη φάση και γενικά νομίζω ότι θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να μπω στον ίδιο ρυθμό με την Αγγελική. Δεν ξέρω. Έχω συνηθίσει σε μια άλλη φάση και ξέρω ότι, όταν βγω από εδώ, θα έχω μια άλλη ζωή, μια ζωή που για την Αγγελική μπορεί να φανεί πολύ διαφορετική, αλλά δεν είναι ότι το λήγω ή οτιδήποτε. Είναι ότι απλά θέλει χρόνο, κατανόηση, υπομονή» ήταν οι δηλώσεις του Ηρακλή από το «GNTM».

Η σύντροφος του Ηρακλή Τσουζίνοφ, Αγγελική, μετά την προβολή του επεισοδίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία κάνει μια άσεμνη χειρονομία.

Παράλληλα, δημοσίευσε ένα μήνυμα στα αγγλικά, λέγοντας ουσιαστικά ότι ο καθένας πρέπει να ασχολείται με τη ζωή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angeliki Katri (@craangeld)

Ποια είναι η σύντροφος του Ηρακλή;

Η κοπέλα του Ηρακλή Τσουζίνοφ ονομάζεται Αγγελική Κάτρη και είναι χορεύτρια. Μάλιστα, συμμετείχε και στο φετινό τρέιλερ του «GNTM». Είναι 21 ετών και, όπως μπορούμε να δούμε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δηλώνει πως ο χορός είναι η ζωή της.

Το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει μερικές κοινές του φωτογραφίες, όπου ομολογουμένως φαίνεται ότι ταιριάζουν πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM