«MasterChef»: Ποιος παίχτης αποχωρεί;

Νίκος, Παύλος και Μαργαρίτα
© MasterChefGR

Το χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» ήθελε γερά νεύρα, καθώς όσα παρακολουθήσαμε μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. 

Υπενθυμίζεται πως η λατρεμένη όλων, Μαργαρίτα, τέθηκε ως υποψήφια προς αποχώρηση και θα «παλέψει» για την παραμονή της στο σπίτι, εξαιτίας ενός κόκαλου, το οποίο εντόπισε το «ραντάρ» του Σωτήρη Κοντιζά, συμπληρώνοντας έτσι την τριάδα μαζί με τον Νίκο Σκορδάκη και τον Παύλο.

Επομένως, μετά την απροσδόκητη αυτή χθεσινή εξέλιξη, η σημερινή δοκιμασία στο «MasterChef» είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία του διαγωνισμού στο σύνολο του.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη
Πηγή φωτογραφίας: Star

Τι θα δούμε απόψε;

Η Μαργαρίτα, ο Νίκος και ο Παύλος, έρχονται λοιπόν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία, την οποία έχει σχεδιάσει ο F&B Manager του ριάλιτι μαγειρικής και καταξιωμένος σεφ, Νίκος Θωμάς.

Από τη μία, τόσο ο Νίκος όσο και ο Παύλος έχουν αρκετή εμπειρία σε δοκιμασίες αποχώρησης, ενώ από την άλλη, η Μαργαρίτα όχι. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε, ο Νίκος Σκορδάκης είναι στατιστικά ο πιο αδύναμος κρίκος αυτής της τριάδας, καθώς έχει ήδη βρεθεί εκτός παιχνιδιού μετά από δοκιμασία αποχώρησης. Και ξανά μπήκε στο σπίτι του «MasterChef» με τη διαδικασία των μονομαχιών κατά τη διάρκεια των επιστροφών. 

Η αποψινή «μάχη» πάντως θα είναι αμφίρροπη και όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, ένα λάθος είναι εκείνο που θα κρίνει τον χαμένο και θα στείλει τους δύο παίκτες στο σπίτι του διαγωνισμού και κατ' επέκταση και στην τελική επτάδα.

Δείτε το τρέιλερ της Πέμπτης:

Ποιος παίχτης θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού;

Η εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» προχώρησε σε γκάλοπ για το ποιος παίκτης θέλει το κοινό να αποχωρήσει και όπως ήταν αναμενόμενο, το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της Μαργαρίτας και κατά του Νίκου Σκορδάκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Κου Κου
© Youtube (Star)

Η κριτική που ασκήθηκε στους Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη που «έκοψαν» τη Μαργαρίτα εξαιτίας ενός κόκαλου ήταν έντονη, ωστόσο από την άλλη κανένα λάθος δεν επιτρέπεται σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού, όπως δηλώνουν οι ίδιοι. Έτσι, εφόσον τα spoilers που κυκλοφορούν επιβεβαιωθούν, θα ταυτίζονται και με την επιθυμία του κοινού, γεγονός που πρόκειται να θέσει, εκ νέου, εκτός διαγωνισμού τον Νίκο Σκορδάκη. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα