Ζητούνται μικροί νονοί για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»!

Πολλοί μικροί μας φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πέρασαν από συνέντευξη για να γίνουν μικροί νονοί και μικρές νονές των παιδιών που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Θέλεις να γίνεις και εσύ νονός/νονά φέτος το Πάσχα;

«Μια νονά για όλα τα παιδιά»

Ο δημοσιογραφικός όμιλος PRESSGROUP, σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες γυναικείες ομάδες του ελληνικού Facebook «ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΜΑΣ», πραγματοποιεί εθελοντική δράση η οποία έχει στόχο να προσφέρει μια λαμπάδα, ένα πασχαλινό αυγό, ένα τσουρέκι στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Φέτος, επιλέξαμε να στηρίξουμε με τη δράση μας τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, την «Κιβωτό του Κόσμου». Ο πατήρ Αντώνιος, εμπνευστής και ιδρυτής της οργάνωσης, φιλοξενεί, επιμορφώνει και στην ουσία αναθρέφει 450 παιδάκια που δεν έχουν γονείς.

Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας, καθώς, εκτός από πασχαλινά είδη, υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα από τρόφιμα μακράς διαρκείας. Όταν όλοι μαζί ενεργούμε, τα αποτελέσματα πολλές φορές ξεπερνούν τη φαντασία μας.

Τα αγαθά θα συλλεχθούν στα γραφεία του ομίλου μας και τη Μ. Τετάρτη, 28 Απριλίου, θα παραδοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Κωνσταντινουπόλεως 72, Γκάζι

ΤΚ: 118 54

Όνομα παραλήπτη: ΕΥΑ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ / ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΜΑΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984622544