Ρούλα Ρέβη: Οι υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών της

Η Ρούλα Ρέβη είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα που χαίρεται να μοιράζεται μέσα από τα social media, φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της είναι αυθόρμητες, αλλά πάντα ιδιαίτερες και με την κοινό χαρακτηριστικό την αισθητική που την χαρακτηρίζει ως άτομο, αλλά και ως επαγγελματία φωτογράφο.

Μια από τις αγαπημένες μας είναι αυτή που βλέπεις παρακάτω, όπου απαθανίζεται η κόρη της σε μια αυθόρμητη στιγμή στο σπίτι τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Πριν μερικές ημέρες, η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα ακόμα υπέροχο στιγμιότυπο με την Ειρήνη και τον Άγγελο, οι οποίοι ποζάρουν φορώντας oversized φούτερ, ενώ στη λεζάντα σχολιάζει:

«Πόσο ευχαριστώ τα παιδιά μου που με αφήνουν να «ερωτευτώ» κάτι καινούριο . Ποσό τυχερή είμαι που αυτά τα 2 πλάσματα με καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να με αλλάξουν , που αισθάνονται κάθε μου ανάγκη , που διψούν να μάθουν όλα μου τα νέα ! Ποσό τυχερή είμαι για την ομαδάρα που έχουμε φτιάξει @apostolis_totsikas_official . Love you to the moon for ever».

Διαβάστε περισσότερα στο WOMENSNEWS.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM