Γλυκά Νερά Έγκλημα: Το τραγούδι που έγραψαν οι φίλοι της Καρολάιν

Κάρολαιν πιλότος

Φίλοι της Καρολάιν έγραψαν τραγούδι στη μνήμη της άτυχης φοιτήτριας, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Το τραγούδι για την αδικοχαμένη 20χρονη που έγραψαν οι φίλοι της ερμηνεύει η Αννούλα Μώρου. Τους στίχους υπογράφουν οι Θανάσης Γεραντώνης και Γιάννης Πειραιώτης, ενώ τη μουσική έγραψε ο Μαυρουδής Αντωνίου, που παίζει στο κομμάτι και βιολί.

Φίλοι και συγγενείς της άτυχης φοιτήτριας από την Αλόννησο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την άτυχη κοπέλα. Προ ολίγων ημερών στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega μίλησε μια παλιά δασκάλα της 20χρονης, η Μαριλένα Πονηράκη. «Την Καρολάιν τη γνώριζα. Ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας που είχαμε το 2016 στην Αλόννησο. Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δημιουργική. Η συνεργασία μας ήταν πολύ ωραία, γελάσαμε, ήμασταν χαρούμενοι. Έτσι θυμάμαι την Καρολάιν, έναν άνθρωπο χαρούμενο, δημιουργικό, που είχε χαρά για τη ζωή, ήθελε να ζήσει».

Αστυνομία έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Φαίνεται και από τις επιλογές της. Ερωτεύτηκε, έκανε ένα μωρό, ταξίδευε. Όταν έμαθα αυτό που συνέβη, σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό στην Καρολάιν. Η τοπική κοινωνία στην Αλόννησο έχει σοκαριστεί. Είναι ένα παιδί του νησιού. Τον σύζυγό της δεν τον είχα γνωρίσει. Εγώ ουσιαστικά το 2016 τη συναναστράφηκα. Της άρεσαν πολλά πράγματα. Μπήκε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, είχε πολλά όνειρα, ήταν ακόμα μικρή. Ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι, με εξωτική ομορφιά» είπε η κ. Πονηράκη.

Νέα κατάθεση θα κληθεί να δώσει ο 32χρονος πιλότος

Στις Αρχές θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι αστυνομικοί δείχνουν φωτογραφίες σεσημασμένων στον 32χρονο, αλλά θα ακούσει και ξένες γλώσσες, ώστε να καθοριστεί –αν είναι εφικτό– η υπηκοότητα των δραστών.  

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα