Ο μισογύνης της δεκαετίας! Επίθεση κατά της Παρασκευής από το GNTM έκανε ο δικηγοράκος των πάνελ

Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά ο τύπος έχει καραμπινάτα σύνδρομο κατωτερότητας! - «Μετά το γύφτο με μάσκα, που σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, ήρθε και η γύφτισσα μοντέλο να βάλει τη σφραγίδα της στα ύστερα αυτού του κόσμου» πόσταρε στα προσωπικά του social media o Θάνος Καρατσιώλης.

Γράφει η Εύα Μπαϊρακτάρη

 

«Από τότε που είδα το μπαμπά της γύφτισσας στο gntm, όταν εμφανίστηκε για μια κοινή φωτογράφιση, ξενέρωσα εντελώς μαζί της, γιατί είναι φτυστή ο μπαμπάς της με μαλλιά…

Μετά το γύφτο με μάσκα, που σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, ήρθε και η γύφτισσα μοντέλο να βάλει τη σφραγίδα της στα ύστερα αυτού του κόσμου»

Απευθύνεται στην Παρασκευή, παίκτρια του γνωστού και επιτυχημένου reality GNTM. Φαίνεται πως ψάχνει καιρό μια αφορμή να ποστάρει κακία και χοντράδα για γυναίκα και πιάστηκε όπως όπως από ότι βρήκε πρόχειρο. Τι έχω δίπλα μου; Ανοιχτή τηλεόραση να παίζει GNTM και βλέπω μια μελαχρινή καλλονή; Πρέπει να κάνω ρατσιστικό σχόλιο! Έτσι γιατί αν καταπιώ το φαρμάκι μου θα πεθάνω».

Ήταν απολύτως αναμενόμενο να κάνει ξανά την εμφάνισή του ο δικηγόρος των πάνελ στις ζωές μας καθώς φαίνεται να απόλαυσε την ολιγοήμερη προσοχή που του είχε δοθεί από τα μέσα την προηγούμενη φορά που μοιράστηκε μαζί μας μία από τις αισχρές κακίες του. Αλίμονο φυσικά, αν αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να διαμορφώσει την κοινή γνώμη και να κάνει έστω και ένα ανθρώπινο όν να πει «ναι ρε φίλε, δίκιο έχει ο Καρατσιώλης. Οι χοντρές γυναίκες είναι φάλαινες». Ευτυχώς η άποψή του παραμένει ασήμαντη για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Θα μου πείτε τότε εσύ γιατί αναφέρεσαι σε αυτόν; Παιδιά κακά τα ψέματα. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποστ του «κυρίου» δεν έχει γίνει ακόμα ευρέως γνωστό. Είναι σίγουρο όμως ότι από στιγμή σε στιγμή θα αναπαραχθεί από πολλά Μέσα. Αφού λοιπόν η άποψη του θα ακουστεί έτσι κι αλλιώς, έχει αξία να τονίσουμε κάποια πράγματα.

  1. Κανείς δεν υπολογίζει τη γνώμη σου αγαπητέ (!) Καρατσιώλη
  2. Πολύ φοβάμαι ότι ποτέ δε θα έχεις δίπλα σου μια γυναίκα σαν την Παρασκευή
  3. Ήρθε η ώρα επιτέλους να μας δείξεις την/τον σύντροφό σου εάν έχεις ώστε να κρίνουμε και εμείς ως άλλοι κριτές του GNTM την εμφάνιση του/της.
  4. Και τέλος, μια ευχή, έτσι γιατί χρονιάρες μέρες έχουμε: Προσπάθησε να γίνεις καλύτερος και λιγότερο κομπλεξικός άνθρωπος με τη νέα χρονιά... Μπορεί και να σου αρέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM