Η Βίκυ Καγιά μπορεί να γίνει και extravagant: Το total black look της που θα λατρέψεις (photo)

Μην την βλέπεις «καλούλα» και «γλυκούλα» τη Βίκυ Καγιά. Η, έτσι κι αλλιώς φίλη σου, αφού είναι αυθεντική γνώστρια της μόδας μπορεί να γίνει και αιρετική όταν το θέλει.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και ψυχή του GNTM έχει κάνει και extravagant εμφανίσεις, που της ταιριάζουν. Η Βίκυ, ως χαμαιλέων, μπορεί να μεταμορφώνεται και σε πιο άγριο, έως και punk θηλυκό και δεν εννοώ μόνο στην πασαρέλα.

Επ' αυτού, σου 'χω και τεκμήρια, γιατί καλό είναι, όταν επιλέγουμε ένα μαύρο κομμάτι, να επιχειρούμε να κάνουμε τη διαφορά μέσα στον χαμό που επικρατεί. Ένα χαμό που βεβαίως, εν όψει εορτών, θα συνεχιστεί με τα little black dresses να μας κλείνουν το μάτι στις βιτρίνες όποιας γωνιάς της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρισκόμαστε.

Εάν λοιπόν είσαι φαν του βινύλ, που αυτόν τον χειμώνα, παρέα με τη δερματίνη και βεβαίως το αυθεντικό δέρμα κάνουν παρέα, στην κορυφή των trends, το φορεματάκι της Βίκυς θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Κι αν εκείνης είναι από γνωστό brand, δεν έχει καμία σημασία. Στις αναζητήσεις σου σε vintage μαγαζιά -και όχι μόνο- μπορείς ν' ανακαλύψεις κάτι αντίστοιχο.

TIP

Προσωπικά, δεν με αφορά η τάση με το έναν ώμο ακάλυπτο -είναι παραφορεμένη-, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως δεν εξακολουθεί να ενδιαφέρει μια μεγάλη μερίδα γυναικών. Αν, λοιπόν, σου «πάει», μην την φοβηθείς. Με τη σειρά της, και αυτή είναι trend.

EXTRA TIP

To διαχρονικό κόκκινο κραγιόν της Βίκυς, που το προτιμά σε πολλές βραδινές της εξόδους. Κάτι που διατυμπανίζει και μέσω του Shopping Star.