4+1 Χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρά και μεγάλα παιδιά

Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα θυμόμαστε διαφορετικά, τα παιδιά όμως αξίζει να τα θυμούνται με χαμόγελο και αγκαλιές.

Γι’ αυτό μαζευτείτε όλοι μαζί, βάλτε μια παιδική ταινία να παίζει και αφεθείτε σε ανέμελα γέλια οικογενειακής ευτυχίας

Της Φωτεινής Σταμογιώργου

Βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Και μπορεί φέτος τα πράγματα να έχουν διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά, ωστόσο πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνουν αξέχαστα σε όλους.

Τα Χριστούγεννα του 2020 διαφέρουν

 

Τα παιδιά είναι εκείνα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τόσο εύκολα τις συνθήκες που επικρατούν και είναι πιθανό να αναρωτιούνται γιατί φέτος θα λείπουν η γιαγιά και ο παππούς από το οικογενειακό τραπέζι ή γιατί δεν είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τις μέρες που έρχονται, όπως άλλες χρονιές.

Και είναι απολύτως λογικό. Τα παιδιά μπορεί να βιώνουν τα ίδια με εμάς, αλλά έχουν διαφορετικά «φίλτρα» και αντιλαμβάνονται τα πράγματα αλλιώς. Γι’ αυτό το ιδανικό είναι να μαζευτείτε όλα τα μέλη της οικογένειας και να περάσετε χρόνο παρέα. Αν χρειαστεί, μιλήστε στα παιδιά σας και λύστε τυχόν απορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει εξαιτίας της πανδημίας.

Οι μικρές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έχουν σημασία

ikogenia dipla se christugenniatiko dentro

Στόχος είναι να περάσετε μερικές όμορφες και τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Επιλέξτε μια παιδική ταινία που να συνάδει με το κλίμα των ημερών και απολαύστε τον χρόνο σας αγκαλιά με τα παιδιά σας.

Δείτε τις ταινίες που πρέπει να δείτε αγκαλιά με τα παιδιά σας στο womensnews.gr

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM