Οι καλύτερες οικογενειακές ταινίες των τελευταίων χρόνων ( pics+vids)

#ΜένουμεΣπίτι: Η ζωή και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει απο τη μια στιγμή στην άλλη.

Η περίοδος που περνάμε είναι κρίσιμη.Το να μείνουμε στο σπίτι δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να βρούμε τρόπους να περάσουμε το χρόνο μας όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται.

Τι πιο όμορφο και διασκεδαστικό απο μια ταινία για να περάσουμε ποιοτικά με τα παιδιά μας.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων.

 

ANNIE (1982)

Πρόκειται για μια κωμωδία με στοιχεία μιούσικαλ και αφορά την ιστορία ενός ορφανού κοριτσιού, της Annie η οποία ζόυσε σε ορφανοτροφείο και αναγκαζόταν απο την αυταρχική ιδιοκτήτρια να καθαρίζει όλοκληρο το κτίριο. Η ιστορία της Annie είναι τόσο συγκινητική καθώς περνάει τα δικά της μηνύματα.

 

HUGO ( 2011)

Πρόκειται για ταινία περιπέτειας και φαντασίας σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε. Η ταινία διηγείται την ιστορία ένος αγοριού που ζεί μόνος τους στο σιδηροδρομικό σταθμο Gare Montparnasse του Παρισιού. Έχει αρκετό γέλιο για να ενθουσιάσει τα παιδιά όλων των ηλικιών.

 

JUMANJI : ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ (1995)

Πρόκειται για ταινία του 1995 με πρωταγωνιστή τον Robin Williams. Όταν δυο παιδιά βρίσκουν ένα μαγικό επιτραπέζιο παιχνίδι,βιώνουν τεράστιο ενθουσιασμό και κινδύνους που μπορούν να σταματήσουν μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο πρωταγωνιστής ο οποίος είναι παγιδευμένος στο παιχνίδι βιώνει και ο ίδιος τον ενθουσιασμό.

ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΙ ΜΟΥ (1986)

Η ταινία είναι ένας ‘’ ύμνος’’ στην φιλία,την ανατροφή αλλά και για το πώς να κάνετε το σωστό. Η ιστορία αφηγείται την ιστορία του Γκόρντι,ενός συγγραφέα που θυμάται τα παλιά χρόνια της εφηβείας όταν μαζί με τρεις φίλους του ξεκίνησαν να βρούν το πτώμα ενός εξαφανισμένου αγοριού που θεωρούνταν νεκρό.

 

HOMEWARD BOUND : THE INCREDIBLE JOURNEY ( 1993)

Μια υπέροχη περιπέτεια με κωμικά στοιχεία και πρωταγωνιστές τα αγαπημένα κουτάβια Shadow και Chance με συνοδοιπόρο την γάτα Sassy να ταξιδεύουν σε όλη την χώρα για να επανενωθούν με τους ανθρώπους τους.

 

ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ( 2012)

Αυτή η ταινία είναι το τέλειο πρότυπο για τα έφηβα κορίτσια καθώς η πρωταγωνίστρια Jennifer Laurence αγωνίζεται γενναία εναντίον του κακού έθνους Panem.

 

HARRY POTER ( ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ)

Η μαγική ιστορία της JK Rowling που αφορά ένα νεαρό μάγο ο οποίος αγωνίζεται εναντίον του κακού Voldemort. Καλό θα ήταν να έχετε διαβάσει τα βιβλία και στη συνέχεια απολαύστε αυτή την υπέροχη συλλογή με τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

 

HOME ALONE ( 1990)

Στη σκέψη και μόνο να αφήσετε ένα 8χρονο παιδί μόνο στο σπίτι, ακουγέται τρελό. Και,όμως, στην ταινία έγινε πραγματικότητα, αφου διηγείται την ιστορία του Κέβιν τον οποίο ξέχασαν στο σπιτι ένω οι γονείς του έφυγαν για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Μια ταινία με πολλές στιγμές γέλιου.

 

ΜΑΤΙΛΝΤΑ ( 1996)

Είναι η ιστορία ενός εξάχρονου κοριτσιού με θαυμαστή νοημοσύνη και άλλα χαρίσματα που διδάσκει στα παιδιά πως με λίγη ενθάρρυνση και πολλή μελέτη μπορούν να πετύχουν όποιο στόχο έχουν βάλει.

 

AKEELAH AND THE BEE (2006)

Αυτή η ταινία είναι απο μόνης της ένα ηθικό δίδαγμα για τα παιδιά. Περναέι μηνύματα συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αντιμετώπισης της πίεσης απο τους συμμαθητές και του τρόπου με τον οποίο μπορούν να εργάστουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

 

PADDINGTON (2014)

Είναι η ιστορία ενός αξιαγάπητου περουβιανού αρκούδου,καθώς ταξιδεύει στο Λονδίνο για να βρει σπίτι. Αφού χάθηκε στο σταθμό του Paddington, θα σταθεί τυχερός όταν συναντήσει την οικογένεια Brown.

 

 

E.T Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ (1982)

Κλασική ταινία επιστημονικής φαντάσιας σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπιλμπεργκ.Είναι η ιστορία ενός εξωγήινου παγιδευμένου στον πλανήτη γη, ο οποίος γίνεται φίλος με ένα μοναχικό αγόρι τον Έλιοτ.Οι γονείς θα αγαπήσουν τον ρόλο της Drew Barrymore και τα παιδιά τον E.T.

 

ALADDIN ( 1992)

Μια ακόμα κλασική ταινία του Disney. Με το Robin Williams σε έναν απο τους πιο εικονικους ρόλους της καριέρας του.Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την.